За минулий рік на Чорнобаївщині 40 учасників АТО отримали грошову допомогу

За минулий рік на Чорнобаївщині 40 учасників АТО отримали грошову допомогу

У 2017 році за кошти районного бюджету реалізували низку заходів, спрямованих на соціальну адаптацію учасників АТО відповідно до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Чорнобаїівської РДА.

Так, виплачено одноразову грошову допомогу 40 учасникам АТО в розмірі 1,5 тис. грн на загальну суму 60 тис. грн. Також здійснювалася виплата одноразової матеріальної допомоги на лікування та реабілітацію особам, які були поранені в зоні проведення АТО. Виплати згідно із Класифікатором розподілу травм за ступенем тяжкості отримали 6 осіб на суму 49 тис. грн. Одноразову матеріальну допомогу у сумі 20 тис. грн на дороговартісне лікування отримав Валерій Сліпенко.

Окрім цього, 24 тис. грн виплачено сім’ї Тарасенків у якості щомісячної стипендії дітям до 18 років, батьки яких загинули (померли) під час виконання обов’язків військової служби в зоні проведення АТО (у родині двоє дітей).

Ще 30 тис. грн виділили на статутну діяльність у 2017 і 2018 роках ГО учасників АТО «Черкащани» Чорнобаївського району.

У рамках районної цільової програми матеріальної підтримки Чорнобаївського РВК при проведенні призову та надання одноразової матеріальної допомоги особам, які зараховані на військову службу за контрактом та призвані на строкову військову службу на 2017–2021 роки, за 2017 рік надано матеріальну допомогу 30 особам, які зараховані на військову службу за контрактом, на суму 148,0 тис. грн, а також 15 особам, які призвані на строкову військову службу, на суму 75,0 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x