Ткаченко зустрівся з представниками громадських організацій

Ткаченко зустрівся з представниками громадських організацій

Загалом, на Черкащині діє понад 680 громадських організацій. Вони опікуються такими категоріями громадян, як: чорнобильці, інваліди, ветерани, афганці, діти війни, діти-сироти та іншими незахищеними верствами населення. Торік для підтримки статутної діяльності таких організацій із обласного бюджету було спрямовано понад 800 тисяч гривень. Голова ОДА Юрій Ткаченко каже, що хоче почути все те, що турбує громадськість, а також їхні плани та проекти, які потребують підтримки обласної влади, безпосередньо від керівників громадських організацій. Про це інформує прес-служба ОДА.

– У першу чергу, мені б хотілося зрозуміти позицію кожної з громадських організацій та коло проблем, із якими вони стикаються. Тільки так ми зможемо визначитися зі шляхами їхнього вирішення, – зазначив Юрій Олегович та запевнив, що хоче дізнаватися про життя й труднощі людей не від своїх заступників чи керівників управлінь, а безпосередньо «з перших уст». Водночас, керівник області підкреслив, що в контексті останніх подій у державі слід звернути максимальну увагу на проблеми соціального захисту черкащан.
– За попередніми підрахунками, для підтримки статутної діяльності громадських організацій ми зможемо спрямувати близько мільйона гривень та ще майже 700 тисяч гривень матеріальної допомоги черкащанкам, – зазначив він.

Під час зустрічі звернули увагу й на те, що фінансуватимуться за рахунок бюджетних коштів ті громадські організації, які мають статус обласних, мають свої осередки в районах та ведуть активну й проводять систематичну роботу з людьми, якими вони опікуються.
Так, голова ОДА Юрій Ткаченко та голова обласної ради Валентина Коваленко запропонували представникам громадських організацій делегувати по одному представнику від кожної організації до Громадської ради при облдержадміністрації й обласній раді, який міг би вчасно доносити нам ваші проблеми. Зокрема, Юрій Олегович запропонував керівникам громадських організацій надати йому кандидатуру, яка б могла зайняти посаду радника голови ОДА.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x