Чорнобаївщина вшанувала воїнів-інтернаціоналістів

Чорнобаївщина вшанувала воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого на Пагорбі Слави в Чорнобаї відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті воїнів–інтернаціоналістів та Дня виводу радянських військ з Афганістану.

Керівники Чорнобаївського району та селища Чорнобай, члени районної Спілки ветеранів Афганістану, представники громади хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляків, загиблих під час бойових дій на території інших держав, − Олександра Татаровського з Богодухівки, Анатолія Прітченка, Віталія Дяченка зі Степового, Володимира Мироненка з Лукашівки, Бориса Гриценка з Малої Бурімки − та всіх учасників бойових дій, які відійшли у Вічність.

Чорнобаївщина вшанувала воїнів-інтернаціоналістів

До підніжжі пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам учасники заходу поклали живі квіти. А Отець Іоанн Марінін помолився за всіх загиблих воїнів.
Потому у актовому залі Чорнобаївської селищної ради відбувся круглий стіл воїнів-інтернаціоналістів з представниками районної влади, Управління Пенсійного фонду, Управління з питань праці і соціального захисту населення, на якій посадовці відповіли на запитання ветеранів-військовиків.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x