В Умані іноземка обікрала продуктовий магазин

В Умані іноземка обікрала продуктовий магазин

Поліцейські встановили особу крадійки, що викрала товар з магазину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернувся управитель однієї з мереж продуктових магазинів з заявою про те, що під час переобліку було виявлено недостачу товару на суму близько 1600 гривень. Переглядаючи записи з камер відеоспостереження, працівники магазину виявили факт крадіжки.

Проводячи перевірку та переглядаючи відеозаписи з камер, дільничний офіцер поліції встановив особу, яка вчинила крадіжку. Нею виявилась громадянка сусідньої держави, яка тимчасово проживає в місті Умань. Жінка пояснила, що викрала чотири пляшки коньяку, пляшку горілки, два пакети кави та тридцять плиток шоколаду. Викрадене продала, а гроші витратила на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x