Депутати Чигиринського району ухвалили низку програм

Депутати Чигиринського району ухвалили низку програм

14 лютого 2018 року голова Чигиринської районної ради Валентина Алєксєєвець провела чергову сесію районної ради. У ході засідання депутати опрацювали та затвердили Програму запобігання і реагування на надзвичайні події та ситуації техногенного і природного характеру в Чигиринському районі на 2018–2022 роки, Програму зайнятості населення Чигиринського району на період до 2020 року, районну комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018−2022 роки. «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

Разом із тим, депутати внесли зміни та доповнення до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки, до Програми вдосконалення роботи органів виконавчої влади у Чигиринському районі на 2016-2020 роки, до Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Чигиринському районі на 2016−2018 роки, Програми економічного і соціального розвитку Чигиринського району на 2018 рік та до районної цільової програми «Призовна дільниця» на 2017−2018 роки.

За рекомендаціями постійних комісій районної ради з питань планування бюджету, управління комунальним майном та регуляторної політики та з гуманітарних питань, туризму, соціального захисту та охорони здоров’я населення, засобів масової інформації та зв’язків з громадськими організаціями, депутати погодили та прийняли рішення про надання матеріальної допомоги на лікування жителю Чигиринського району.

У ході пленарного засідання затверджено звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік та внесено відповідні зміни до районного бюджету на 2018 рік.

Своїм рішенням за результатами конкурсного відбору депутати погодили призначення Сергія Цюрупи на посаду директора Чигиринського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 2» Чигиринської районної ради Черкаської області.

Також ухвалили низку рішень, що стосуються управління майном районної комунальної власності. Усі питання порядку денного попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x