У черкаському садочку отруїлися діти

У черкаському садочку отруїлися діти

За період з 14.02 по 15.02.2018 з Комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська інфекційна лікарня» ЧМР надійшло 3 екстрених повідомлення про випадки харчової токсикоінфекції серед вихованців дошкільного навчального закладу (ясла-садочок) комбінованого типу №89 гр.1 «Віночок» Черкаської міської ради (м. Черкаси, вул. Тараскова,8). Про це «Новій Добі» повідомили у ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».

Станом на 15лютого троє хворих дітей з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція», госпіталізовані до міської інфекційної лікарні.

З метою встановлення причин його виникнення спалаху та локалізації і ліквідації, для лабораторних досліджень відібрано зразки харчових продуктів, води, з об’єктів довкілля взято гігієнічні змиви на патогенну та умовно-патогенну мікрофлору, проведено бактеріологічне обстеження персоналу дошкільного навчального закладу (ясла-садочок) комбінованого типу №89 та контактних дітей на кишкову групу інфекцій. Проведено заключну дезінфекцію.

Епідеміологічне розслідування групового захворювання триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x