В Умані віддали шану воїнам Афганістану

В Умані віддали шану воїнам Афганістану

Учора в місті Умань відбулася низка заходів, присвячених до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ту річницю виведення радянських військ з республіки Афганістан. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

В Умані пам’ятні заходи розпочалися проведенням мітингу біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. Міський голова Олександр Цебрій вручив почесні грамоти учасників бойових дій в Афганістані та матеріальну допомогу сім’ям загиблих воїнів у Афганістані.

«Ви завжди там, де триває боротьба за справедливість, суверенітет та збереження територіальної цілісності рідної України. Ви були першими на Майдані, створили свою Афганську сотню та виборювали право України на Європейське майбутнє. Ви першими відгукнулися та стали на захист державного кордону країни і сьогодні ваші побратими воюють в зоні АТО, передаєте бойовий досвід молодим хлопцям, цим самим зберігаючи їм життя», – сказав під час мітингу міський голова Олександр Цебрій.

Уманські воїни-інтернаціоналісти, їхні родичі, учасники бойових дій, громадськість міста і представники влади поклали квіти до підніжжя пам’ятника та вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання.

Заходи продовжились в Міському будинку культури «Вечором пам’яті» за участю учасників бойових дій та студентської молоді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x