На Катеринопільщині вирішують питання зайнятості сільського населення

На Катеринопільщині вирішують питання зайнятості сільського населення

В приміщенні Катеринопільського районного центру зайнятості відбувся «круглий стіл» на тему «Роль соціального партнерства у вирішенні проблем зайнятості населення району» за участю голови районної ради Віталія Верети, начальника Катеринопільського відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Оксани Левчук, представників територіальних громад району, сільських та селищних рад. Про це повідомляє власний кореспондени “Нової Доби”.

Директор районного центру зайнятості Тетяна Кондратенко висловила вдячність виконавчим комітетам сільських рад та об’єднаним територіальним громадам за багаторічну співпрацю з центром зайнятості, поінформувала присутніх про результати діяльності за 2017 рік, а також про пріоритети та інноваційні підходи у роботі служби зайнятості.

Представник Пенсійного фонду Оксана Левчук надала роз’яснення щодо вимог до оформлення довідок громадянам про заробітну плату та страховий стаж, а також зосередила увагу присутніх на питанні легалізації трудових відносин у колективах та територіальних громадах.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості Вікторія Волошенюк детально ознайомила учасників з Порядком організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, розкрила практичні сторони даного питання та наголосила на доцільності розширення видів громадських робіт соціальної спрямованості, збільшення розміру коштів і переліку роботодавців для їх організації. спільних дій щодо організації проведення та фінансування громадських робіт у 2018 році.

—Розмова за «круглим столом» була відвертою, емоційною та конструктивною. Питання, які розглядалися під час засідання, були актуальними для сільських громад, тому учасники активно обговорювали шляхи вирішення нагальних проблем, — відзначає директор центру зайнятості Тетяна Кондратенко.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x