Патрульні затримали чоловіка, який зчинив стрілянину

Патрульні затримали чоловіка, який зчинив стрілянину

Біля одного з нічних клубів Черкас в ніч на неділю, 18 лютого сталася масова бійка, під час якої по людях стріляли зі зброї. Пригода сталася близько 3-ї ночі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Патрульні затримали чоловіка, який зчинив стрілянину У нічному клубі компанія молодиків влаштувала розбірки, які переросли в бійку. Потім один із правопорушників дістав зброю і зробив кілька пострілів. Зі слів очевидців, він був одягнутий в чорну спортивну куртку та має зріст близько 180 сантиметрів.

Працюючи за орієнтуванням, черговий екіпаж виявив підозрілого чоловіка. Очевидці запевнили, що саме він зчинив стрілянину біля нічного клубу. Молодика затримали та доставили до міського відділу поліції де передали слідчим.

Патрульні затримали чоловіка, який зчинив стрілянину Кілька учасників бійки отримали тілесні ушкодження, один – поранення та був госпіталізований до 3-ї міської лікарні.

Також, працюючи за орієнтуванням, інший екіпаж виявив чоловіка, поведінка якого видалась підозрілою. Він, щойно побачив патрульних, пришвидшив ходу та намагався зникнути з поля зору правоохоронців. Під час поверхневої перевірки у нього виявили предмет, схожий на пістолет (типу Револьвер). Патрульні встановили особисті дані громадянина. Ним виявився місцевий житель 1984 року народження, який раніше вже мав проблеми із законом та був судимий.

Зараз справами займаються слідчі Черкаського відділу поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x