У Драбові вшанували пам\’ять Героїв Небесної Сотні

У Драбові вшанували пам\’ять Героїв Небесної Сотні

З нагоди Дня Героїв Небесної Сотні сьогодні у Драбівському будинку рад вшанували героїв, полеглих на Майдані Незалежності 4 роки тому. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Драбівської РДА.

Перед засіданням колегії Драбівської районної державної адміністрації, голова РДА Іван Гайдай звернувся до присутніх: «Чотири роки тому у Києві відбулися події, які навіки закарбувалися в трагічній, але героїчній історії нашої країни. Ніхто не в праві забути морозні дні лютого 2014 року, коли падали від куль майданівці. Низько вклоняюсь тим патріотам, які розпочали і продовжують боротьбу за нашу незалежність. Багато роботи ще попереду, але вона обов’язково буде зроблена, і ми всі разом будемо жити в тій державі, яку поважатиме весь світ».

У Драбові вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

У жалобі присутні схилили голови та вшанували хвилиною мовчання героїв, котрі загинули виборюючи для нас незалежність.

Для вшанування Героїв Небесної Сотні право покласти квіти до пам’ятного знаку «Борцям за єдність і незалежність України» голова райдержадміністрації надав заступнику військового комісара, начальнику відділення комплектування Драбівського районного військового комісаріату капітану Леоненку Ігору Володимировичу та водію відділення забезпечення Драбівського районного військового комісаріату старшому солдату Бабіні Павлу Павловичу.

На завершення Іван Володимирович запросив усіх переглянути у районному Центрі культур і дозвілля фільм «Кіборги».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x