У Кам’янці вшанували Героїв Небесної Сотні

У Кам’янці вшанували Героїв Небесної Сотні

Ось і минула третя річниця з часу трагічної розв’язки Революції Гідності. Не скорившись злочинному режимові, виборюючи своє право на щасливе майбутнє, прагнучи жити в заможній європейській країні, мільйони українців вийшли на Майдан Незалежності та на інші великі й малі Майдани по всій Україні. Герої Небесної Сотні, що віддали життя за оновлення нашої держави, не будуть забутими, адже «Герої не вмирають!».

20 лютого 2017 року в приміщенні дитячої музичної школи імені П.І.Чайковського відбулося вшанування Героїв Небесної Сотні.

Ведучі заходу нагадали всім присутнім імена героїв та розкрили історії їхнього життя.

Перед присутніми виступили настоятель Української православної церкви Київського патріархату Петро Скіцька та депутата обласної ради Сергій Воронов, які побажали усім миру, добра, злагоди та Божого благословіння.

Вечір доповнили відеоматеріали, а також виступи гурту «Ліра» районного будинку культури та вихованки дитячого будинку творчості та юнацтва Каріни Бандури, які нікого не залишили байдужими.

Після закінчення урочистої частини відбувся похід до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, мітинг та покладання квітів. Хвилиною мовчання вшанували тих українців, які під час Революції Гідності та під час подій на Сході країни віддали своє життя за свободу та європейський вибір своєї країни.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x