Низку правопорушень виявила поліція у Звенигородському та Христинівському районах

Низку правопорушень виявила поліція у Звенигородському та Христинівському районах

Під час профілактичних заходів поліцейські виявили та задокументували ряд адміністративних та кримінальних правопорушень. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

Під час відпрацювання Звенигородського району працівники поліції виявили трьох водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На них склали адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП.

Крім того, поліцейські виявили ще чотирьох водіїв, які під час перевірки надали поліцейським документи на автомобілі, які містили ознаки підробки. Вказані автомобілі вилучено. Відкрито кримінальні провадження за статтею 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Задокументовано поліцейськими і факт перевезення металевих виробів без відповідних документів. За даним фактом також відкрито кримінальне провадження за статтею 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України.

Під час заходів на території Христинівського району поліцейські виявили та задокументувалифакт незаконної порубки дерев та факт ймовірного викрадення дизельного палива. За обома фактами відкрито кримінальні провадження за статтями 246 (Незаконна порубка лісу) та 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, відповідно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x