Незвичайному кошеняті шукають домівку в Черкасах

Незвичайному кошеняті шукають домівку в Черкасах

Особливе, сонячне, кошеня з небесно-голубими оченятами на прізвисько Кокос готовий тішити ніжністю та безперервним муркотінням родину, яка його прийме й надасть дім. Хлопчику 5 місяців, кастрований, має всі необхідні щеплення. Проте під час пологів отримав серйозні родові травми, через що має певні особливості, повідомляє на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» Ольга Абукаре, очільниця товариства захисту тварин «Друг».

– Мама-кішка від малюка відмовилася. Нам дивом удалося його виходити й врятувати. За життя Кокоса ми боролися довгі місяці, він проходив складне й тривале лікування. Хлопчик переніс декілька операцій – вшивання грижі, кастрація, операція на очах (заворот повік). І нині він майже такий, як усі, – розповідає активістка.

Кокос лише трішки відрізняється від інших кошенят. Він не може стрибати. Іноді незграбно падає на бік під час гри. Проте найбільший мінус – кошеня не ходить в туалет на лоточок, як до цього не намагалися привчити активісти притулку. Він запам’ятовує місце, де потрібно справляти свої потреби, але «промахується».

Із плюсів кошеняти: ніжний, ласкавий, муркотун, спокійний та флегматичний. Кокос стане чудовим другом, який вміє «наспівувати» свої котячі пісні.

Якщо хтось готовий взяти на себе відповідальність за особливе кошенятко, звертатися за телефоном – 063 376 91 26.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x