Юні драбівські вокалістки посіли призові місця на Міжнародному фестивалі

Юні драбівські вокалістки посіли призові місця на Міжнародному фестивалі

17-18 лютого 2018 року в Києві у концертній залі Академії праці, соціальних відносин і туризму відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс творчих колективів «Калейдоскоп Талантів» в рамках розвитку творчих зв\’язків між дитячими і юнацькими колективами України та інших країн світу. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Драбівської районної ради.

Фестиваль проводився з ініціативи Благодійного фонду «Центр всебічного розвитку «Артльорн», за підтримки Київського міжнародного центру народної творчості та культурологічних досліджень департаменту культури Київської міської державної адміністрації.

Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало журі, до складу якого входять видатні діячі культури і мистецтва, поети, композитори, хореографи, педагоги, засновники інших міжнародних конкурсів. Голова журі – керівник Зразкової студії степу «Чарлі», член Спілки хореографів України, Заслужений артист України Микола Сушицький.

Учасниками фестивалю-конкурсу були діти з різних регіонів України та інших країн світу. Драбівський районний Будинок дитячої творчості на високому рівні представляли дві учасниці: Засенко Євгенія та Красун Анна.

Засенко Євгенія отримала два почесних перших місця в номінаціях народний та естрадний вокал. Красун Анна посіла третє місце в номінації естрадний вокал (керівник Медведьова І.А.). Крім того, Засенко Євгенія взяла участь у конкурсі декоративно-прикладного мистецтва, де поправу зайняла перше місце (керівник Засенко Н.А.).

Керівники гуртків районного Будинку дитячої творчості Медведьова Ірина та Засенко Надія отримали подяки за професійність, розвиток творчого потенціалу дітей, молоді та активну участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Калейдоскоп талантів».
Також, попередні перемоги не в одному конкурсі принесли результат і з усіх учасників фестивалю-конкурсу Засенко Євгенію запрошено представляти Україну на Міжнародному фестивалі «Золотий дельфін», який відбудеться в м.Батумі (Грузія).

Організатори конкурсу виразили велику вдячність батькам вихованців, які надали фінансову підтримку для участі в конкурсі та представленні районного Будинку дитячої творчості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x