Соціальна акція «Квартира під охорону-2018»

Соціальна акція «Квартира під охорону-2018»

Про особливості забезпечення охорони житла та умови проведення акції «Квартира під охорону–2018» розповів очільник Черкаської поліції охорони Василь Іванович Курятник.
Із метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам Управління поліції в Черкаській області у період з 1 по 17 березня проводитиме весняну соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону-2018».
Запровадження всеукраїнської соціальної акції «Квартира під охорону» вже котрий рік поспіль дає можливість встановити охоронну сигналізацію на вигідних умовах.

Під час проведення акції громадяни мають можливість встановити охоронну сигналізацію у своїх помешканнях, повністю сплачуючи лише вартість охоронного обладнання, а на проведення монтажних робіт надаються знижки в розмірі 50 %.
Учасникам АТО та родинам загиблих учасників АТО діють знижки в розмірі 75 %.
Таким чином у період акції обладнання квартири буде коштувати від 6 тис. грн, а щомісячна абонплата – 180 грн.
− Соціальна акція цілком виправдовує своє призначення, адже кількість власників, які за її допомогою забезпечують охорону свого майна, постійно зростає. Так, під час проведення попередньої акції у вересні минулого року прийняли під охорону 162 помешкання, що втричі більше ніж у звичайний період, – повідомив Василь Курятник. –Управління поліції охорони забезпечує охорону близько 6,5 тис. помешкань громадян. Протягом 2017 року крадіжок із житла, що охороняється поліцією охорони, допущено не було, затримано більше 150 правопорушників, з яких 25 − при спробах проникнення до житла. На сьогодні охоронна сигналізація поліції охорони поряд із захистом життя клієнтів та їхньої власності від крадіжок і посягань зловмисників, забезпечує ще й протипожежну безпеку. Ми маємо всі відповідні сертифікати на встановлення протипожежного обладнання.

Як працює протипожежна сигналізація? Спеціальні прилади виявляють пожежу на її початковій стадії – за ознаками задимлення, підвищення температури в приміщенні, при появі відкритого полум’я. Сигнал про можливе загоряння надходить на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області. Негайно здійснюється повідомлення власника та виїзд групи реагування поліції охорони на місце спрацювання, яка проводить комплекс заходів із пожежогасіння до приїзду наряду Управління ДСНС. Наші працівники оперативно прибувають на місце події і вже не раз рятували від пожежі майно та й самих його власників.
− Ми зацікавлені забезпечити надійну охорону якомога більшій кількості громадян, адже встановлення сигналізації в помешканні є найкращим профілактичним засобом зменшення кількості протиправних посягань на майно та інших непередбачуваних подій, – зауважив Василь Іванович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x