Голова ОДА доручив посилити заходи задля енергобезпеки області

Голова ОДА доручив посилити заходи задля енергобезпеки області

Механізми забезпечення енергетичної стабільності Черкащини обговорили в ОДА. Тут відбувся круглий стіл під головуванням очільника області Юрія Ткаченка. Ініціювала зібрання Регіональна рада підприємців. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧОДА.

Голова ОДА наголосив на важливості стабільної роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу, а також інших стратегічних. Він заслухав звіти керівників «Черкасиобленерго», «Черкасигазу» й «Азоту». Вони твердять: підприємства натепер працюють у штатному режимі. Водночас очільник ПАТ «Азот» зауважив, що задля його подальшої стабільної роботи потрібне посилення антидемпінгових заходів.

– Зрозуміло, що підприємців області непокоїть робота, передовсім, «Черкасиобленерго» та «Черкасигазу», – сказав Юрій Ткаченко. – Від безперебійності залежить економіка Черкащини. І це питання в нас на постійному контролі. Зокрема, обласна влада була своєрідним «арбітром» між «Черкасиобленерго» і «Азотом», коли йшлося про погашення заборгованості останнього за електроенергію. Аналогічно ми задіювали всі важелі впливу задля вирішення інших проблем енергопідприємства. І зараз консолідуватимемо зусилля задля енергетичної стабільності області. Серед іншого, буде розроблено план заходів задля енергобезпеки на рівні районів, відповідне доручення я вже дав.

Усі деталі напрацюють на розширеній нараді найближчим часом. Також це питання розглянуть на регіональній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x