Городищенські депутати затвердили низку районних програм

Городищенські депутати затвердили низку районних програм

22 лютого 2018 року заступник голови районної ради Микола Панчишин провів чергову дев\’ятнадцяту сесію Городищенської районної ради. Присутні в сесійній залі вшанували пам\’ять Героїв Небесної Сотні, загиблих військових та мирних жителів на сході України хвилиною мовчання. Перед розглядом питань порядку денного заступник голови районної ради Микола Панчишин та перший заступник голови Городищенської районної державної адміністрації Василь Скринник проінформували присутніх в сесійній залі про вжиті заходи з усунення недоліків неякісних ремонтних робіт покрівлі опорного навчального закладу − Городищенська ЗОШ І−ІІІ ступенів №3. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській облраді.

Потім депутати затвердили порядок денний сесії. Першим питанням пленарного засідання ради стало внесення змін до складу президії районної ради сьомого скликання. Далі депутати заслухали звіти районної державної адміністрації про виконання програм економічного і соціального розвитку району та з виконання районного бюджету за 2017 рік. У ході подальшої роботи затверджено районні програми медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців – добровольців на 2018-2020 роки; програму модернізації систем одержання та обробки інформації Городищенського відділення Смілянської ОДПІ головного управління Державної фіскальної служби в Черкаській області на 2018 рік.

Крім того, підтримано проект рішення про внесення змін до районного бюджету на поточний фінансовий рік та до районної програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки Городищенського району на 2016−2020 роки.

Депутати надали згоду на передачу трактора ЮМЗ-6 з обладнанням до власності територіальної громади смт Вільшана із спільної власності територіальних громад району, звільнили районний фізкультурно-оздоровчий спортивний клуб «Колос» Городищенської районної ради від перерахування у 2018 році до районного бюджету частини коштів, отриманих від передачі в оренду нерухомого майна, затвердили фінансові розпорядження районної ради в міжсесійний період.

Відповідно до порядку денного затверджено технічну документацію нормативних грошових оцінок земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для продажу права оренди на земельних торгах в адміністративних межах Вільшанської селищної, Мліївської, Журавської, Орловецької сільських рад.

На завершення роботи сесії депутати районної ради схвалили звернення до голови Черкаської обласної державної адміністрації Ткаченка Ю.О. та голови Черкаської обласної ради Вельбівця О.І. щодо аварійного стану недобудованої будівлі хірургічного відділення районної лікарні в м. Городище.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x