У Корсуні-Шевченківському визначили кращого читача району

У Корсуні-Шевченківському визначили кращого читача району

Чим живуть юні читачі Корсунщини та які у них книжкові уподобання, можна дізнатися завдяки районному конкурсу «Кращий читач року», який вже 13-й рік поспіль збирає кращих читачів у районну дитячу бібліотеку. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Корсунь-Шевченківської РДА.

Ось і в цьому році, 16 лютого, в затишному залі бібліотеки зустрілися найактивніші читачі 6-7-х класів, переможці I-го шкільного етапу конкурсу. Кожному з них потрібно було подолати певну кількість літературних перешкод на шляху до омріяних призів, а саме – цікаво та оригінально представити себе у конкурсі «Моя візитка», дати письмові відповіді на запитання вікторини «Все про книгу», показати знання літератури, виконавши завдання гри «Книгоманія», показати свою ерудицію, виконавши завдання «Заморочки із бочки».
А ще конкурс показав, що маленькі читачі Корсунщини розуміють, що книга є не лише джерелом знань, а й справжнім вихователем, бо «сіє розумне, добре і вічне». За результатами проведених конкурсних завдань було визначено переможців районного етапу конкурсу. Кращими читачами стали учень 6-го класу Моринського НВК Артур Шутовський та учень 7-го класу Квітчанського НВК Владислав Альошин, які окрім титулу «Кращий читач району» отримали грамоти і цінні подарунки-енциклопедії. Всі конкурсанти також отримали подяки та солодкі подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x