Житель Уманщини викрав у колишньої співмешканки дитину

Житель Уманщини викрав у колишньої співмешканки дитину

Чоловік прийшов у будинок колишньої співмешканки, забрав дитину та пішов у невідомому напрямку. Дитину знайдено та повернуто матері. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

Близько 21 години до чергової частини Христинівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про викрадення 4-річної дитини.

Працівники поліції Христинівського відділення спільно з працівниками ювенальної превенції негайно розпочали пошуки дитини та чоловіка, який його викрав. Близько 8 години ранку місце перебування зловмисника та дитини було встановлено. Чоловік разом з дитиною переховувався в лісосмузі одного із сіл Христинівського району. Хлопчика негайно передали лікарям, а викрадача доставили до поліції. Свої дії чоловік пояснює неприязним стосунками з колишньою співмешканкою. Куди він ішов з дитиною та що планував робити далі, не пояснив.

За даним фактом Христинівським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x