Спортсменки з Черкаського району успішно виступили на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на лижах

Спортсменки з Черкаського району успішно виступили на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на лижах

З 15 по 19 лютого у селі Реутинці Сумської області відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування на лижах, який зібрав понад 180 спортсменів, серед яких майстри спорту, чемпіони та справжні таланти лижного спорту та орієнтування. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Серед усіх учасників з Київської, Івано-Франківської, Вінницької, Харківської, Львівської, Дніпропетровської були й вихованці Черкаської районної ДЮСШ «Мрія», які представляли Черкаську область та показали достойний результат протягом змагань.

Орінтувальники змагались на довгій, спринтерській дистанціях та 3-етапній естафеті.

Підкорила довгу дистанцію та завоювала золоту нагороду в групі Ж-14 Анастасія Хворостян. Дар’я Білоус стала третьою в групі Ж-12. Понад 10 км на довгій дистанції здолала тренер-викладача ДЮСШ «Мрія» Віталіна Джулай та виборола бронзову медаль.

На спринтерській дистанції у віковій групі Ж-16 Катерина Пащина стала третьою.

Бронзовими призерами в естафеті стали: Катерина Пащина, Карина В’юник таАнастасія Хворостян.

Випробували свої сили в естафеті і тренери-викладачі ДЮСШ «Мрія» Віталіна Джулайта Аліна Фесенко, які разом з Тетяною Уфімцевою завоювали срібну нагороду та виконали норматив «Майстер спорту України».

Організатори змагань: Міністерство молоді та спорту України, управління молоді та спорту Сумської ОДА та Федерація спортивного орієнтування. Головним суддею чемпіонату, вже традиційно, був суддя національної категорії з Кролевця Володимир Шкура.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x