На Черкащині затримали групу наркоторговців

На Черкащині затримали групу наркоторговців

Під час санкціонованого обшуку вилучено марихуану, саморобний пристрій для стрільби патронами калібру 5,6 мм, револьвер, мисливський ніж кустарного виробництва, кайданки та посуд для виготовлення наркотичних речовин. Відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До оперативних співробітників Черкаського відділення поліції надійшла інформація, що в одному із сіл району чоловік зберігає наркотичні речовини. Під час санкціонованого обшуку працівники поліції затримали чотирьох чоловік віком 35-40 років, двоє з яких були з вираженими ознаками наркотичного сп’яніння.

У них вилучили наркотичний засіб марихуана, саморобний пристрій для стрільби патронами калібру 5,6 мм, револьвер, мисливський ніж кустарного виробництва, кайданки та посуд для виготовлення наркотичних речовин. Всі речові докази направлено на експертизу.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x