Міська влада та Vodafon підписали меморандум про співпрацю

Міська влада та Vodafon підписали меморандум про співпрацю

26 лютого 2018 року Черкаська міська рада та мобільний оператор України підписали Меморандум про співпрацю в напрямку створення сприятливих умов для соціального, економічного та культурного розвитку міста Черкаси. Документ підписали міський голова Анатолій Бондаренко та технічний директор Vodafone Україна (регіон Центр) Сергій Скрипніков. Зокрема, домовленість передбачає відкриття туристичного маршруту в рамках інноваційного проекту Vodafone Smart Routes. Черкаси стануть шостим містом на мапі проекту. Подібні маршрути з’явилися вже в Полтаві, Чернівцях, Херсоні, Ужгороді та Львові.

30 в одному
Новий туристичний маршрут в Черкасах, запропонований Vodafone, об’єднає 30 найцікавіших пам’яток міста. Серед них: «Блакитний палац», «Громадський банк» (приміщення редакції газети «Черкаський край»), «Перша міністерська чоловіча гімназія» (музучилище), «Особняк Щербини» (Палац одружень), «Будинок Летичевського» (Будинок трауру), «Жіноча гімназія» (Палац дитячої та юнацької творчості), «Єврейська гімназія» (Художня школа ім. Д. Нарбута) та обласна філармонія. До речі, перелік об’єктів розроблявся спільно із відділом дизайну Черкаської міськради.

Як це буде?
Маршрут прокладуть за допомогою стрілок та спеціальних табличок з QR-кодами, символікою та номерами локацій. Таблички з QR-кодами на маршруті розмісять безпосередньо біля пам’яток, а стрілки вказуватимуть шлях до наступної локації. Під час зчитування QR-коду за допомогою смартфона або планшета людина потраплятиме на сторінку з докладним описом і фото найближчого історичного чи культурного об’єкта.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x