Черкаський художній музей запрошує на улюблений «Котодень»

Черкаський художній музей запрошує на улюблений «Котодень»

Щороку саме таким днем художній музей вітає усіх черкащан із весною та відповідно з «хвостатим» святом. Ось і 3 березня у святковій програмі, присвяченій кумедним, шкідливим, мудрим, грайливим та незалежним хвостатим улюбленцям, відбудуться цікаві тематичні майстер-класи та безліч цікавих заходів, які мають заявити про невідворотній прихід весни. Звісно, на заході буде вітатись котячий дрес-код, адже для любителів цікавих селфі музей організовує живописну фотозону.

Відвідувачі музею зможуть зробити власноруч «хвостату» листівку, спробувати свої сили у створені вишуканих витинанок, помалювати на склі та навіть витворити котогравюру. У цей день в музеї можна буде відвідати виставку «Арт-хвіст» та персональну виставку Ольги Краснодимської, присвяченої улюбленим всіма нами котячим. На любителів утаємниченого чекатиме фест «Таємниця чорного кота», а ще захоплююча напільна дитяча гра.
«У кого є кіт, той може не боятись самотності», − стверджував Даніель Дефо. А ми збираємо для вас «котячу» компанію, − припрошують працівники музею в анонсі до свята усіх мурлик.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x