На Черкащині працюють 142 пункти обігріву

На Черкащині працюють 142 пункти обігріву

У зв’язку із різким пониженням температурних показників за рішенням місцевих органів влади, на території області функціонують стаціонарні пункти обігріву населення у окремих об’єктах громадського призначення (кафе, торгівельні заклади, лікарні, навчально-виховні комплекси, селищні ради тощо). Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

З метою попередження випадків переохолодження людей в області працюють 142 пункти обігріву, в яких можна не лише зігрітися, а й отримати гаряче харчування.

Скористатися допомогою пунктів може кожен, кому треба зігрітися. Водночас рятувальники радять громадянам без потреби не залишати помешкань, а у разі появи симптомів загального переохолодження невідкладно звертайтеся по медичну допомогу!

Рятувальники не лише готуються до ліквідації можливих надзвичайних подій, а й проводять активну профілактичну роботу. Щодня співробітники ДСНС всіх районів області проводять профілактичні відпрацювання населених пунктів, навчають громадян правилам безпеки життєдіяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x