Золотоніські рятувальники провели інформаційні заходи у трудових колективах

Золотоніські рятувальники провели інформаційні заходи у трудових колективах

27 лютого співробітники Золотоніського районного відділу Управління ДСНС провели виступи в трудових колективах Золотоніського територіального центру соціальної допомоги та центральної районної бібліотеки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Насамперед інспекторський склад районного відділу ДСНС приділив увагу навчанню працівників діям у разі виникнення пожежі на підприємстві, зокрема правилам оповіщення та евакуації робітників.

Фахівці Служби порятунку наголосили, що для запобігання виникнення пожеж, як вдома, так і на робочому місці, кожен працівник зобов’язаний дотримуватись правил пожежної безпеки. Водночас, під час роз’яснювальної роботи із працівниками соцзахисту, рятувальники наголосили на обов’язковому навчанні правил безпеки життєдіяльності місцевого населення, зокрема осіб похилого віку та самотніх пенсіонерів.

Під час заходів співробітники ДСНС продемонстрували як правильно користуватися вогнегасниками та роздали пам΄ятки з правилами пожежної безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x