Корсунець украв у сусіда скутер

Корсунець украв у сусіда скутер

Злодієм виявився неодноразово раніше судимий 40-річний черкащанин. Йому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До поліцейських Корсунь-Шевченківського відділення надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про незаконне заволодіння транспортним засобом. Потерпілий розповів поліцейським, що з його домоволодіння викрали скутер. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Згодом особу крадія і транспортний засіб правоохоронці знайшли. Ним виявився неодноразово раніше судимий 40-річний житель Черкас, який близько місяця проживав по сусідству з потерпілим у свого сина. Той зізнався, що до будинку потерпілого заліз через кватирку, що була відчинена. Потім знайшов ключі від приміщення, відчинив вхідні двері та викотив скутер. Викрадену річ, яку продав перехожому за 100 доларів США, вилучено.

За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x