У Черкасах визначали кращих спортсменів області з годзю-рю карате

У Черкасах визначали кращих спортсменів області з годзю-рю карате

Відбувся відкритий чемпіонат Черкаської області з годзю-рю карате серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих. Більше ніж три сотні спортсменів різного віку з 22-х спортивних клубів змушували «здригатися» татамі під своїми ногами, змагаючись за лідерство в різних вікових та вагових категоріях. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський Спорт».

Відстань між містами не стала перешкодою для учасників турніру,тому участь у змаганнях брали спортивні клуби не тільки з нашого міста та області, а й з інших міст України. Гостинно зустрічали спортсменів з м. Рівне с/к «Білий Лотос», с/к «КАЛИНА» збірну Полтавської обл.,громадську організацію «СОК», м. Канів, с/к «Олімп», м. Київ, с/к «Сенто», м. Київ, с/к «Цунамі», с. Стеблів, Корсунь-Шевченківського р-ну, с/к «Монарх» м. Сміла, с/к «Восток», м.Сміла,Черкаської обл. , спортивно-оздоровчий центр «Аякс», м.Сміла, с/к «Гігаспортлайн» м.Тальне,Черкаської обл., с/к «Сила сходу» м.Літин, Вінницької обл., та спортивні клуби Черкас такі як : с/к «Ахіллес», с/к «Тайгер», Українська федерація ім. Віктора Синєбрюхова, с/к «Гепард», с/к «Буші-до», с/к «Хоккайдо», команда федерації хортингу м.Черкаси, с/к «Легіон» ,хортинг клуб «Стимул» ,с/к «Славутич»,с/к «Будокан» .

Змагання проводили в наступних розділах : ката годзю-рю, ката ренгокай, ката командне, ката-кобудо (формально-технічні комплекси), шобу-ніхон ,шобу командне (двобої з дозованим контактом), ірікумі-го та ірікумі-дзю (повно контактні двобої).

Черкаська обласна федерація з годзю-рю карате та рюкю кобудо ДЖУНДОКАН, як організатор турніру, за підтримки Департаменту у справах сім’ї,молоді та спорту Черкаської ОДА, забезпечила місце проведення змагань всім необхідним. Були запрошені професіональні та висококваліфіковані судді, які спостерігали та оцінювали виступи спортсменів на 5 татамі.

За результатами турнірної таблиці перше загальнокомандне місце посів спортивний клуб «Будокан» з м. Черкаси (тренер Мельник А.О.), друг загальнокомандне місце – с/к «Монарх» м. Сміла (тренери Пітенко С.А. та Пітенко О.С.), третє загальнокомандне місце – с/к «Сенто» з м. Київ (тренер Гончаренко О.Є.), четверте – с/к «Хоккайдо», м.Черкаси (тренер Шевченко Е.В.).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x