У Черкасах нагородили лауреатів «Спортивного сузір’я»

У Черкасах нагородили лауреатів «Спортивного сузір’я»

Учора в приміщенні Черкаської обласної філармонії відбулося традиційне свято «Спортивне сузір’я». Саме на ньому нагороджують кращий спортсменів, їхніх тренерів, федерації, ДЮСШ і всіх причетних до розвитку та популяризації спорту в області. Кращих із кращих визначали за підсумками 2017 року. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби». Нагороди зі сцени вручали перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Максим Зеленський та його заступниця Катерина Коваленко, голова ВНОК України в Черкаській області Андрій Більда та заступник міського голови Черкас Ігор Коломоєць.

У Черкасах нагородили лауреатів «Спортивного сузір’я»

Отож кращим переможцями стали: у номінації «Кращий спортсмен з олімпійських видів спорту» переміг Сергій Куліш, кульова стрільба, кращою спортсменкою з олімпійських видів спорту стала Дарія Шаріпова, кульова стрільба. Кращим спортсменом із неолімпійських видів спорту став Іван Ткаченко, кікбоксинг ВАКО, а кращою спортсменкою з неолімпійських видів спорту − Оксана Оробець, бодібілдинг (фітнес-жінки). Кращими тренерами з олімпійських та неолімпійських видів спорту стали Віктор Нагній та Юрій Зубов, відповідно.
Богдан Кулинич переміг у номінації «Кращий спортсмен «Сильні духом», а кращим тренером у цій номінації став Олександр Кисельов, легка атлетика.
Кращий спортсмен-ветеран − Ольга Ковальова, веслування на човнах «Дракон», легка атлетика, плавання; краща федерація з олімпійських видів спорту − федерація легкої атлетики Черкаської області, краща федерація з неолімпійських видів спорту − Черкаська обласна федерація з веслування на човнах «Дракон», краща федерація з ігрових видів спорту − Черкаська обласна федерація з баскетболу. Меценатом спорту став Микола Гордій.
У номінації «Молоде обдарування» серед дівчат (юніори 2000 р. і молодші) перемогла Тетяна Безшийко, легка атлетика, а серед хлопців − Іван Тищенко, академічне веслування.
Краща ДЮСШ з олімпійських видів спорту − комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2 Черкаської міської ради, а краща ДЮСШ з неолімпійських видів спорту − комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Вулкан» Черкаської міської ради.
Кращий центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» − Уманський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x