Справу молодика, який влаштував різанину біля розважального закладу, передали до суду

Справу молодика, який влаштував різанину біля розважального закладу, передали до суду

Черкаська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого .ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України (закінчений замах на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у січні цього року 22-річний молодик, в стані алкогольного сп’яніння біля розважального закладу умисно завдав чоловіку 10 ножових поранень у життєво важливі органи, внаслідок чого потерпілий впав на землю і перестав чинити опір.

Після чого зловмисник, впевнившись, що потерпілий не піднімається, зник з місця, проте потерпілий самостійно звернувся за допомогою до сторонніх осіб.

Зловмиснику обрано запобіжний захід, оголошено про підозру та на даний час справу скеровано до суду для розгляду по суті. За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x