На Чорнобаївщині судитимуть головного бухгалтера комунального підприємства

На Чорнобаївщині судитимуть головного бухгалтера комунального підприємства

За наслідками досудового розслідування Золотоніською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до Чорнобаївського районного суду обвинувальний акт стосовно службової особи одного з комунальних підприємств Чорнобаївського району Черкаської області, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Головний бухгалтер комунального підприємства обвинувачується в неналежному виконанні своїх службових обов\’язків, що призвело до незаконної оплати коштів за автомобіль спеціального призначення в сумі 387 тис. грн. на користь фізичної особи-підприємця, без фактичного отримання установою зазначеного автомобіля, внаслідок чого інтересам держави завдано збитків на вказану суму.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від двохсот п\’ятдесяти до семисот п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x