У лавах патрульної поліції Черкащини – поповнення

У лавах патрульної поліції Черкащини – поповнення

50 нових патрульних поліцейських прийняли присягу в Управлінні патрульної поліції Черкаської області 1 березня. Саме цього дня Патрульній поліції Черкас виповнюється два роки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкаської області.

До лав патрульних учора вступили 43 чоловіків та 7 жінок. На прийняття присяги завітали представники влади, родичі та друзі патрульних.

У лавах патрульної поліції Черкащини – поповнення На початку заходу хвилиною мовчання патрульні вшанували загиблих під час служби побратимів. Начальник Управління патрульної поліції Олександр Кокоба зачитав текст присяги, яку за ним повторили нові патрульні.

«Рівно два роки назад перші 250 поліцейських склали присягу на вірність народу України. За ці два роки було багато поразок і досягнень. Ми багато навчалися. І сьогодні новим патрульним хочеться побажати міцного здоров\’я, витримки і терпіння та щоб вони завжди поверталися до своїх рідних живими та неушкодженими», – сказав Олександр Кокоба.

Своєю чергою, начальник ГУНП у Черкаській області Валерій Лютий привітав усіх присутніх з другою річницею створення патрульної поліції і зазначив, що нові інспектори приступили до важливої і відповідальної служби та подякував їм за готовність служити батьківщині.

Привітати патрульних та вручити їм нагороди прийшли керівники області та міста.
«Уже два роки, як ви пишете історію нової патрульної поліції. Щодня, своїми діями, своєю роботою. Є невдачі, але вони роблять всіх вас лише сильнішими. І тим паче перемог теж удосталь. Ваш вибір заслуговує на повагу. Як і ваше прагнення зробити наше місто, нашу область безпечнішою», – висловився голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x