Громадські активісти та підприємці підтримали Коломійця

Громадські активісти та підприємці підтримали Коломійця

Підтримати Володимира Коломійця на посаді очільника Міндоходів Черкаської області, надати змогу йому нормально працювати та створити наглядову раду. Такою була резолюція зібрання громадських активістів і підприємців, яке відбулось сьогодні в приміщенні Головного управління Міндоходів у Черкаській області. 46 голосів «за», шестеро з присутніх не брали участі в голосуванні – такі результати оголосив В.Чепелуха, голова лічильної комісії зборів.

На зібранні були присутні представники 21 організації, у тому числі УДАРу, Автомайдану, Самооборони та Правого сектору. Після заяви «Удару» про те, що в разі самостійного ненаписання В.Коломійцем заяви, його винесуть з робочого місця та вимог Самооборони щодо повного перезавантаження влади, емоції вщухли і відбувся нормальний майже двохгодинний діалог. Підприємці, менеджери й фахівці з економічних питань відмітили як позитив, що Черкащина отримала професіонала, а не обранця за партійною квотою. Згадували й про те, що ряд підприємницьких структур і громадських організацій звертались «наверх» з проханням повернути Коломійця з Миколаївської області.

«Згадайте, у 1917 році на роботу запрошували професіоналів. Нам зараз конче потрібні люди, які уміють швидко й за законом наповнять бюджет. А Коломієць професіонал. Він – зможе», – сказав Сергій Сухін, менеджер компанії ПП «Гладкий». «У цьому випадку в нас є унікальна можливість встановити дійсно дієвий діалог між владою і бізнесом. Давайте на рівні громадської ради оперативно збиратись і вирішувати всі питання», – Світлана Калюх, представник спілки підприємців. «Треба робити, а не розмовляти, а патріотизм направити в трудові колективи, де створюється додана вартість», – Анатолій Погребняк, представник ради підприємців.

Навести порядок на ринку підакцизних товарів, не допускати перевірок «з підставою», створити наглядову раду, вишукати можливість взяти у позаштатні представників Правого сектору, пройти люстрацію і чесно відповісти на неприємні запитання про ранішню діяльність – такі вимоги висували учасники зборів. Володимир Коломієць відповів на всі поставлені запитання, розповів про свої першочергові завдання і нагадав, що уже погодився пройти люстрацію.

Учасники зібрання подякували йому за мужність при складанні іспиту і водночас закликали не знатись з «проходимцями» у владі й не зраджувати наданий вотум довіри. Згідно з наданими на засіданні доручень з понеділка розпочинається збір пропозицій щодо складу наглядової ради за роботою міндоходівців. Також усім небайдужим громадянам пропонується повідомляти про відомі їм корупційні прояви та некоректну поведінку податківців за номером телефону довіри головного управління: 33-91-81.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x