41 особа отримала допомогу рятувальників на дорогах області за добу

41 особа отримала допомогу рятувальників на дорогах області за добу

За добу 2 березня підрозділи Управління надавали допомогу водіям, чиї автомобілі стали заручниками снігових заметів у 16-ти випадках. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Так, на автодорозі Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань (на дамбі через р. Дніпро), рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління та золотоніської пожежно-рятувальної частини надавали допомогу водіям, чиї автомобілі опинилися у снігових заметах та перешкоджали руху іншого автотранспорту. Загалом рятувальники відбуксирували 8 вантажних та 4 легкових автомобілі, в салоні яких знаходилося 19 громадян.

О 23:40 до кам’янських рятувальників надійшло повідомлення про те, що на шляху з міста Кам’янки до села Вербівка потрапив у сніговий замет легковий автомобіль Mitsubishi (Російської Федера́ції). Вже о 01:05 автомобіль був вивільнений силами рятувальників кам’янської пожежно-рятувальної частини, після чого продовжив свій рух.

Загалом, упродовж доби рятувальники допомогли подолати негоду водіям 17-ти вантажних та 11-ти легкових автомобілів, надано допомогу 41 особі у Черкасах, Чорнобаївському, Кам’янському, Смілянському, Уманському, Маньківському, Городищенському, Черкаському, Жашківському районах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x