Чигиринські грабіжники обікрали пенсіонерку

Чигиринські грабіжники обікрали пенсіонерку

Зловмисники викрали у пенсіонерки два радіоприймача та телевізор. Крадіїв затримано та доставлено до райвідділу міліції. Викрадені річ вилучено та повернуто господарці. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції.

До Чигиринського районного відділу міліції звернулася 61-річна місцева жителька з заявою про те, що з її домоволодіння викрадено електротехніку. Потерпіла розповіла, що вранці поралася по господарству та зайшла до будинку відпочивати. Через сон почула, що в будинку хтось нишпорить. Прокинувшись вона побачила, як двоє чоловіків виносять з її будинку телевізор та два радіоприймача.

Уважно вислухавши потерпілу, правоохоронці розпочали пошуки зловмисників. Спілкуючи з місцевими жителями оперативники дізналися, що люди бачили як двоє місцевих жителів, які мають недобру славу, пропонували перехожим купити телевізор по дешевій ціні. Встановивши місцеперебування підозрюваних, правоохоронці затримали їх та доставили до райвідділу міліції. Затримані повністю зізналися у скоєному та розповіли, що зловживають алкогольними напоями, не маючи грошей на оковиту зважились на крадіжку. Викрадені речі відразу обміняли на горілку.

Наразі речові докази вилучено. За даним фактом слідчим відділенням Чигиринського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робот на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x