У Христинівці нетвереза жінка скоїла вбивство

У Христинівці нетвереза жінка скоїла вбивство

Під час застілля жінка завдала своєму знайомому ножове поранення. Від отриманих травм чоловік помер. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Христинівського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що в одному з будинків міста Христинівка сталося вбивство. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

Виїздом на місце події працівники Христинівського відділення поліції встановили, що під час розпиття спиртних напоїв між двома чоловіками та їхньою знайомою виникла сварка. В ході конфлікту жінка схопила кухонного ножа та вдарила ним господаря будинку в голову. Від отриманого удару чоловік помер. Жінку правоохоронці затримали, остання у скоєному зізналась.

За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x