У Черкасах пройдуть семінари для молоді Practice CACTUS

У Черкасах пройдуть семінари для молоді Practice CACTUS

У суботу, 10 березня 2018 року, на базі Першої міської гімназії (вул. Святотроїцька, 68) відбудеться Practice CACTUS seminar. Захід триватиме з 9:30 до 17:00. Practice CACTUS seminars – це одноденні семінари, розроблені для української молоді, віком 13-18 років, які проводяться протягом березня, квітня та травня щорічно. Під час семінару учасники зможуть попрактикувати англійську мову (весь семінар відбувається виключно англійською), здобути навички у проектному менеджменті, роботі в команді, критичному і творчому мисленні, прав людини. Також учасникам буде цікаво ознайомитися з ідеями та проектами молодих людей з України та Сполучених Штатів Америки та покращити свої лідерські здібності.

Цього року команда волонтерів підготувала сесії з інформаційної свободи та дискримінації, а також про можливості самоосвіти та освіти закордоном. Для участі необхідна реєстрація!

Зареєструватися можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGn09k1jsRNApsny2VqKCBVn7hiH4kDVprSnxbspkRDfIUIA/viewform

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x