Географічний турнір для школярів відбувся у Смілі

Географічний турнір для школярів відбувся у Смілі

Вже вдруге радо зустрічає гостей географічного турніру Смілянська загальноосвітня школа – інтернат. В останній день зими, 28 лютого, відбувся ІІ міський турнір юних географів м. Сміли. На турнір приїхали 25 учнів 8 – 9 класів всіх шкіл міста та вчителі географії, які виступали в ролі компетентного журі. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту \”Сміла.ua\”.

Турнір проводиться з метою набуття учнями умінь розв’язувати складні географічні проблеми, доповідати, формулювати твердження та висловлювати власну думку в навчальних дискусіях. Турнір сприяє популяризації знань з географії серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста та розвитку зацікавленості природничими науками.

Учні були об’єднанні в 6 команд, кожна команда самостійно придумала назву, девіз та емблему. У ході змагань учні показали уміння критично аналізувати, давати оцінку виступу, а також вміння доводити свою точку зору з приводу тієї чи іншої проблеми. Також це хороша можливість поповнити знання та випробувати свої можливості на практиці. Було цікаво почути думку дітей про розвиток економіки України та глобальні екологічні проблеми, учні називали топ – 10 найбільш відомих відкриттів ХХІ століття.
По завершенню турніру учні отримали дипломи та заохочувальні подарунки, – повідомила у ФБ Людмила Івченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x