У Катеринополі обговорювали питання соціально-економічного розвитку району

У Катеринополі обговорювали питання соціально-економічного розвитку району

6 березня перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Коваленко провів координаційну нараду щодо вирішення актуальних питань соціально – економічного розвитку району. У роботі наради взяли участь голова районної ради Віталій Верета, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Катеринопільської районної ради.

Під час наради розглянуто ряд актуальних питань, зокрема про забезпеченість енергоносіями до завершення опалювального сезону в закладах соціальної сфери, укладання громадянами району контрактів на військову службу в Збройні Сили України в 1 кварталі 2018 року, про стан справ агропромисловій галузі, погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам Катеринопільського району електричних мереж, філії Єрківського спецкар’єру, філії Катеринопільського райавтодору, проведення профілактичних заходів щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій в районі, роботи Катеринопільського центру первинної медико – санітарної допомоги (зміцнення матеріально-технічної бази медичних закладів району, інформатизації населення), ситуацію з захворюваністю на грип та ГРВІ в районі та інші.

– До 1 травня подати декларації повинні не тільки посадовці, але й інші категорії населення, зокрема одноосібники, які самостійно обробляють свої власні земельні наділи – повідомила начальник Катеринопільського відділення Звенигородської ОДПІ Вікторія Стоколос – На даний час податкові декларації подали близько 20 осіб, тому будемо звертатись до голів сільських рад про співпрацю задля своєчасного декларування.

Стосовно укладання громадянами району контрактів на військову службу в Збройні Сили України, то в лютому місяці зараховано 5 осіб, що становить 50% від плану. – поінформував районний військовий комісар – майор Дмитро Дріжчаний Крім того, додав, що з 1 квітня призов на строкову військову службу.

Також, про хід опалювального сезону в навчальних закладах та стосовно навчального процесу, доповіла начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Міненко.
Олена Пироженко – головний лікар Катеринопільського центру первинної медико – санітарної допомоги повідомила, що центр отримав ліцензію на діяльність центру. Проте, головними проблемами досі залишаються на сьогодні зміцнення матеріально-технічної бази медичних закладів району, інформатизація населення.

Головний лікар Катеринопільської ЦРЛ Людмила Борецька доповіла про ситуацію з захворюваністю на грип та ГРВІ в районі та вжиті заходи щодо попередження його виникнення, зазначивши, що ситуація знаходиться під контролем, епідеміологічний поріг не перевищено – всього протягом лютого захворіло на ГРВІ 169 осіб – госпіталізовано 38 осіб, випадки захворюваності на грип відсутні. Крім того, повідомила, що в Катеринопільській районній лікарні проводиться безкоштовно вакцинація проти дифтерії для дорослих.
За підсумками наради керівникам служб району дані відповідні доручення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x