За ранок на слизьких черкаських дорогах сталося 7 аварій

За ранок на слизьких черкаських дорогах сталося 7 аварій

У Черкасах станом на 12:00 7 березня сталося 7 дорожньо-транспортних пригод. Про це повідомила речниця Управління патрульної поліції в Черкаській області Зоя Вовк. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту vikka.ua.

Здебільшого причиною аварій стало неврахування водіями стану дорожнього покриття, недотримання безпечної швидкості та дистанції руху. На щастя, в жодній з пригод ніхто серйозно не постраждав.

«Через дощ, що почався уночі, на нерозчищених ділянках доріг розтав лід. Коли водії потрапляли на ті ділянки, утворювались небезпечні ситуації, зменшувався гальмівний шлях», – пояснила Зоя Вовк.

Так, на перехресті вулиць Руставі та Одеська водій «ВАЗ-2109» не врахував погодних умов, не вибрав безпечної швидкості, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-2104».

Також сталися ДТП на перехресті Чигиринської та Зелінського, на вулиці Юрія Іллєнка.
На вулиці 30-річчя Перемоги водій автомобіля «BMW X5» зіткнувся з «ВАЗом», не надавши останньому переваги в русі. На місці водії дійшли згоди та склали європротокол.

Тим часом на бульварі Шевченка водій автомобіля «Тойота» не дотримався дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем, що зупинився попереду.

Також на вулиці Гагаріна водій автомобіля «BMW» при виїзді з гаражного кооперативу не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв наїзд на арку гаражного кооперативу.

Зазначимо, що за минулу добу у Черкасах сталося 15 ДТП без постраждалих та було складено 8 адміністративних протоколів. У всіх інших випадках водії дійшли спільної згоди та склали європротоколи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x