Геннадій Бобов привітав зі святом Матерів-героїнь

Геннадій Бобов привітав зі святом Матерів-героїнь

Чотирнадцять років тому Президент України заснував у нашій державі почесне звання «Мати-героїня». Його удостоюються ті жінки, які народили й виховали п’ятьох та більше дітей і створили сприятливі умови для здобуття дітьми освіти, розвитку їхніх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей. Торік його отримали 956 українок, 16 із них проживають на Черкащині.

Геннадій Бобов привітав зі святом Матерів-героїнь У межах 196 виборчого округу проживає 492 жінки, які отримали цей високий статус. Уже багато років поспіль щороку на свято 8 Березня вони отримують персональні привітання, квіти й подарунки від свого народного депутата Геннадія Борисовича Бобова. Цей рік не став винятком. Уже напередодні свята в кожний із семи районів округу виїхали представники народного обранця для того, щоб вчасно привітати всіх без винятку.

«Від усього серця вітаю всіх Матерів-героїнь зі святом! Міцна держава починається з потужної та сильної родини. Без розуміння цієї простої істини нам не побудувати прогресивне та заможне суспільство. Тож подвиг цих жінок, які поставили на ноги п’ятеро та більше дітей, дали їм путівку в життя, виховали їх справжніми людьми, – неоціненний для нашої держави. Ці жінки – справжні герої нашого часу. Їхнє непросте життя і важка праця, їхня відданість родині, попри труднощі, це прекрасний взірець для всіх нас. Тож хочу ще раз привітати всіх Матерів зі святом Весни! Здоров’я та миру, щастя, тепла і добробуту вам, дорогі наші Матері-героїні!» – говорить народний депутат Геннадій Бобов.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x