На матч «Славутич» – «Шахтар» скоро продаватимуть квитки

На матч «Славутич» – «Шахтар» скоро продаватимуть квитки

Квитки на матч «Славутич» – «Шахтар» коштуватимуть 30, 50 та 70 гривень у залежності від сектора. Питання цінової політики абонементів та квитків на домашні матчі «Славутича» обговорювали вчора у прес-холі Центрального стадіону, інформує «Черкаський спорт».
У ході прес-конференції генеральний директор ФК «Славутич» Володимир Лашкул презентував систему, за якою здійснюватиметься продаж квитків. Так, на домашні матчі «Славутича» будуть продавати абонементи, придбавши які, вболівальники матимуть першочергову можливість купити квиток на кубковий матч проти «Шахтаря». Абонемент коштуватиме 30 грн. Квитки на домашні матчі чемпіонату України коштуватимуть 10 грн.

– Дізнавшись про суперника у півфіналі кубка України ми довго думали як організувати продаж квитків на цей матч. Власники абонементів матимуть право на першочергове придбання квитка на матч із «Шахтарем». 27-го та 28-го квітня надійдуть у продаж квитки на кубковий матч, який матимуть право придбати лише власники абонементів. Після цієї дати квитки продаватимуть всім охочим вболівальникам, – розповів Володимир Лашкул.

Абонементи продаватимуть з 15-го по 26-те квітня. Кількість абонементів – 5.000. Продаж квитків та абонементів здійснюватиметься у 5-ти касах на стадіоні.
Продаж абонементів з 15.04 по 26.04
Продаж квитків на матч «Славутич» – «Шахтар»:
для власників абонементів: 27.04 та 28.04
для всіх охочих: з 29.04.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x