Комунальники не дочекаються ямкового ремонту

Комунальники не дочекаються ямкового ремонту

На дворі календарна весна, проте ще не час для чергового після зимового латання доріг. Між іншим, на сьогоднішній ранковій нараді директор КП «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник пояснив, що ямковий ремонт у місті розпочнеться тільки розтануть снігові кучугури, зійде вода та висохнуть ями, що утворились за зиму. А ще ремонт черкаських доріг потребує більш потужної техніки, ніж та що нині є у користуванні комунального підприємства.

− Ми чекаємо більш кращих погодних умов, тоді ж відразу розпочнемо роботи, − зауважив Олексій Мельник.
Він також наголосив, що для виконання таких робіт підприємство має лише рециклер, який виробяє 0,7 кубів асфальту за дві години. Натомість, наявний стан доріг вимагає кілька таких рециклерів − або 30, які можуть виробляти 2−2,5 тони асфальту, або один великий. Його вартість становить до 1,5 млн грн.

Олексій Мельник звернув увагу й на те, що потрібно також проводити нові тендери на проведення ремонтних робіт. Він переконаний, що за старими перехідними тендерами працювати буде доволі складно, а той узагалі неможливо. На його слова міський голова Анатолій Бондаренко відреагував, зауваживши, що тендери потрібно проводити якомога швидше і не зволікати з таким важливим питанням.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x