Житель Лисянщини обікрав погріб односельчанки

Житель Лисянщини обікрав погріб односельчанки

Правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв крадіжку з погребу односельчанки, він дає покази. Триває слідство. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Лисянського районного відділу міліції звернулась 46-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Вона розповіла, що з погребу, який розташований на території її домоволодіння зникли продукти харчування.

Опитавши потерпілу та отримавши усю необхідну інформацію, правоохоронці розпочали пошуки крадія. Під час оперативних заходів правоохоронці дізналися, що один із місцевих жителів, який мав на селі недобру славу та зловживав алкоголем нещодавно пропонував жителям села консервацію по досить дешевій ціні. У розмові з правоохоронцями, чоловік у всьому зізнався. Він розповів, що вночі проник на територію домоволодіння, скориставшись тим, що погріб був відчинений, виніс консервацію та декілька відер картоплі. Вкрадене продав місцевим жителям, отримані кошти витратив на оковиту.

Наразі за цим фактом слідчим відділенням Лисянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x