Студентка УДПУ Юлія Юрійчук стала лауреатом конкурсу «Жінка року-2017»

Студентка УДПУ Юлія Юрійчук стала лауреатом конкурсу «Жінка року-2017»

Студентка факультету фізичного виховання УДПУ імені Павла Тичини Юлія Юрійчук – одна із 19 уманчанок, які отримали звання «Жінка року-2017». Юлія стала лауреатом конкурсу, який ось уже упродовж 18 років організовує і проводить громадська організація «Спілка жінок міста». «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДПУ.

Студентка УДПУ Юлія Юрійчук стала лауреатом конкурсу «Жінка року-2017»

Уманська студентка здобула визнання у номінації «Жінка – спортсмен». Вона — майстер спорту України, член національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное (основний склад), переможець особистого чемпіонату України, кубку України, чемпіонату України серед юніорів та молоді до 23 років, командного чемпіонату України, учасник чемпіонату Європи (5 місце), чемпіонату Європи серед молоді до 23 років (9 місце). Юлія Юрійчук також є однією із п’яти переможців цьогорічного конкурсу на здобуття міської стипендії перспективним спортсменам, які вже мають вагомі спортивні здобутки.

Міський голова Олександр Цебрій привітав уманчанок, які досягли успіхів і визнання кожна в своїй справі, і вручив переможницям відповідні сертифікати, подарунки та квіти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x