Жителя Драбівщини обікрав товариш по чарці

Жителя Драбівщини обікрав товариш по чарці

Підозрюваним виявився житель одного із сіл району. Правоохоронці його розшукали та вилучили речові докази. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції зателефонував житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку з його квартири. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. Потерпілий розповів, що до нього в гості приходили двоє знайомих, з якими він вживав оковиту. Наступного дня після їхнього візиту виявив відсутність бензопили.

Правоохоронці перевірили на причетність вказаних осіб. Вдома в одного із них виявили крадену річ. Чоловік пояснив, що скористався моментом, що потерпілий заснув, а товариш пішов додому, тому і викрав бензопилу, яку планував продати.

За даним фактом слідчим відділенням Драбівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x