Черкаських водіїв попереджають про погіршення погодних умов

Черкаських водіїв попереджають про погіршення погодних умов

За попередніми розрахунками Черкаського обласного центру з гідрометеорології, поступове потепління на Черкащині прогнозується у третій декаді березня. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Служби автомобільних доріг Черкаської області.
За повідомленням Українського Гідрометцентру, із 17 березня синоптики чекають на активізацію циклонічних процесів на Черкащині, які принесуть значні опади у вигляді дощу та снігу на фоні подальшого надходження холодного арктичного повітря. Із 18 до 21 березня морози посиляться вночі до -5..-10º, вдень до -3..-8.

У південних областях України очікується мокрий сніг та дощ; зниження температури вночі та вдень до -4..-10° морозу, у південних областях та на Закарпатті до 0..+6° тепла.

19-22 березня холодна погода, температура вночі -8..-15° вдень -2..-9°, на Закарпатті та у південних областях вночі -2..-9° морозу, вдень 0..+5° тепла. Без опадів, лише 19 березня невеликий сніг.
Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути пильними та максимально уважними, дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x