Гурт «Один в каное» презентує новий альбом у Черкасах

Гурт «Один в каное» презентує новий альбом у Черкасах

Концерт відбудеться 18 березня в Міському будинку культури.
Після надзвичайно теплого виступу на арт-фестивалі «Гайда» учасники гурту вже не дочекаються повернення до чудової черкаської аудиторії:
− Любимо ваше місто, тому повернемось до вас знову 18-го березня з новими піснями та новим звучанням!
Придбати квитки на концерт можна онлайн за посиланням: cherkassy.internet-bilet.ua/Odin-v-kanoe або ж у центральній касі міста в Будинку торгівлі.
Нестандартна історія гурту демонструє, як музика, що відмовилась від атрибутів та стереотипів вітчизняного музичного бачення, знаходить свого слухача та збирає повні зали прихильників.

Гурт «Один в каное» утворився у 2010-му році у Львові, тоді ж музиканти зіграли свій перший сольний концерт, після чого почали активно гастролювати, знані як гурт без жодних студійних записів. Гурт побував з сольними концертами у більшості великих міст України, виступав у Чехії, Франції, Англії, Білорусі, Росії, Молдові, Польщі, взяв участь у багатьох фестивалях. Сучасний склад колективу творять вокалістка Ірина Швайдак, гітарист Устим Похмурський та сесійний барабанщик Ігор Дзіковський.

У 2016-му році «Один в каное» випустив дебютний альбом, який вмістив в себе творчий доробок музикантів за шість років існування.
Зараз гурт готує новий повноформатний альбом, вихід якого запланований на початок 2018-го року.
Нове музичне звучання, тексти, як досвід та філософський підхід до усього уже звучать за зачиненими дверима.
Тож 18-го березня в Міському будинку культури гурт «Один в каное» зіграє для своїх слухачів музику, якої ніхто ще не чув.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x