Найгарнішу студентку обрали в Черкаському технологічному університеті

Найгарнішу студентку обрали в Черкаському технологічному університеті

Найгарнішу студентку обрали в Черкаському технологічному університеті. За такий титул там боролися відразу шестеро красунь. Журі вони підкорювали не лише своєю вродою, а й талантами та розумом. Кому це вдалося найліпше – знає Катерина Ковбій.
Усі красуні Черкаського технологічного зібрались в одній залі. Тут обирають найгарнішу поміж них. На таке звання претендує третьокурсниця Настя. Для неї – це перший конкурс краси. Дівчина вражає журі східним танцем.
Анастасія, учасниця конкурсу: «Я ніколи не займалася танцями професійно, але я поставила для себе таку мету, що на цьому конкурсі я хочу станцювати цей танок. Майже щодня зі своєю подружкою, яка професійно цим займається, проводили репетиції».
Такі старання Насті журі оцінює – вона стає віце-міс. Корону ж виборює її подруга – першокурсниця Ірина. Вона до конкурсів краси вже звикла. На сцені тримається впевнено. Демонструє свій співочий талант.
Ірина, учасниця конкурсу: «Хочу подивитись на інших, показати себе, мені дуже цікаво. Для мене це великий досвід в дефіле, в танці. Це дуже цікаво, нові знайомства».
Такі конкурси краси у ЧДТУ проводять щороку. Конкурсанток тут добирають не лише за вродою, а за інтелектом, кажуть організатори.
Юлія, організатор конкурсу: «Перемога в цьому конкурсі дає титул «Міс ЧДТУ-2014». Учасниця цілий рік буде мати цей титул. Решта дівчат на неї будуть рівнятися».
За кілька тижнів найгарніші студенти знову мірятимуть красою. Але вже не у своїх університетах, а на «СтудМіс Черкащини».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x