Самооборона виявила до 30 проявів сепаратизму на Черкащині

Самооборона виявила до 30 проявів сепаратизму на Черкащині

Таку думку висловив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

На запитання журналістів голова ОДА сказав, що такого, як у східних областях, на Черкащині не може відбутися просто тому, що самі жителі Черкащини такого не допустять. Наші громадські обєднання діють активно і рішуче, а самооборона виявила до 30 проявів сепаратизму.

– Громада робить більше, ніж правоохоронні органи, принаймні мені так здається, – зауважив пан Ткаченко. Проте виявлені випадки – це у своїй більшості побутові факти сепаратизму, лише кілька з них – це сепаратистські вибрики громадян з інших областей, зокрема, Донецької. Вони не тільки були вчасно виявлені, але й придушені силами самих черкащан.
Юрій Олегович, даючи оцінку правоохоронним органам, частково виправдовує їхню слабкість тим, що у Черкаській СБУ новий керівник, який не повністю увійшов в курс справ. Але основною причиною він все-таки вважає деморалізований стан правоохоронних органах і навіть озвучив свої думки про те, щоб взяти на роботу самооборону, бо її члени активніші, рішучіші, а надання їм більших повноважень дозволить краще боротися і з сепаратизмом, і з іншим криміналітетом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x