ПАТ «Черкасиобленерго» запровадив мобільний сервіс «Особистий кабінет юридичного споживача»

ПАТ «Черкасиобленерго» запровадив мобільний сервіс «Особистий кабінет юридичного споживача»

ПАТ «Черкасиобленерго» запроваджує новий мобільний сервіс «Особистий кабінет юридичного споживача». Нововведення має звільнити юридичний споживачів від постійного відвідування офісу ПАТ і передачі різноманітних документів у паперовому форматі. Відтепер процес передачі актів, рахунків тощо переходить на цифрову основу. Для цього здійснення достатньо буде укласти угоду з підприємством, авторизуватися в системі і здійснювати вказані вище операції на екрані власного комп’ютера. Новий сервіс є логічним продовженням введеної в дію минулого жовтня послуги «Особистий кабінет побутового споживача». Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Кожен юридичний споживач, який укладе додаткову угоду зможе скористатися всіма перевагами і можливостями нового сервісу, розробка якого велася протягом тривалого часу. Сервіс буде доступний на офіційному сайті ПАТ «Черкасиобленерго» після підписання одноразової додаткової угоди. Для цього споживачу потрібно буде авторизуватися.

– Ми підходимо до тих вимог ХХІ сторіччя і сьогодення, де паперові документи відходять в минуле, – розповідає директор інформаційних технологій та зв’язку ПАТ «Черкасиобленерго» Олексій Шевченко. – Кожен юридичний споживач, який буде користуватися цією можливістю, на сайті зможе бачити не тільки параметри, відомості по договору, а також зможе генерувати акти, рахунки і всі ті документи, які він щомісячно в паперовому вигляді направляв у нашу компанію раніше. Всі, хто забажає, зможуть отримувати дані з нашої сторони, вже підписані електронним цифровим підписом нашої компанії. Ця послуга іде слідом за нещодавно впровадженою послугою «Особистий кабінет побутового споживача», яку ми запровадили у жовтні минулого року. Вона має значно скоротити напругу і час для оформлення і прийняття цих документів та спростить діяльність і юридичних осіб і наших адміністративних відділів.

За словами спеціалістів, система зроблена таким чином, що доступ до відомостей не матиме ніхто, крім самого споживача, якому надається авторизований захищений доступ. Оскільки документи з двох боків будуть підписуватися електронним цифровим підписом, вони матимуть однозначно юридичну силу еквівалентну паперовим підписам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x